Logo van de Oranjevereniging

Sponsoren van de Oranjevereniging Zoutelande

Hier vindt u alle sponsoren van de Oranjevereniging Zoutelande. Vergeet vooral niet een bezoekje aan (de websites van) onze sponsoren te brengen, want zonder sponsoren kunnen wij niets organiseren!

Maxima-sponsoren

• Logo van Eetcafé De Babbel
  • Logo van Grandcafé De Fiets
  • Logo van Eetcafé Royal
  • Logo van Goodies

Zelf sponsor worden? Sponsor mogelijkheden vanaf 01-04-2017

Ariane €50

• U mag uw banier ophangen, 2 dagen in de feesttent.
  • Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op de flyers.
  • Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op onze website, met een link naar uw eigen website.
  • U bent niet automatisch lid het lidmaatschap kost €7 (incasso) of €8,50 (factuur). Uw partner en gezinsleden op uw privéadres t/m 15 jaar, zijn dan medelid.

Alexia €100

• U mag uw banier ophangen, 2 dagen in de feesttent.
  • Uw bedrijfsnaam wordt iets groter uitgelicht op de flyers.
  • U heeft vrij entree op de Koningsnacht voor 2 personen.

Amalia €250

• U mag uw banier ophangen op een prominente plek, 2 dagen in de feesttent.
  • Uw bedrijfsnaam wordt groot uitgelicht op de flyers.
  • Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op de website, met een link naar uw eigen website.
  • U bent automatisch lid samen met uw partner en gezinsleden op uw privéadres t/m 15 jaar en die hebben dus ook vrij entree op de Koningsnacht.
  • Bent of wordt u pri've ook lid, dan wordt dat natuurlijk zeer op prijs gesteld!

Maxima €500

• U mag uw banier ophangen op een prominente plek, 2 dagen in de feesttent.
  • Uw naam met logo staan voorop de flyers.
  • Uw bedrijfsnaam met logo wordt vermeld op de website, met een link naar uw eigen website.
  • U bent automatisch lid samen met al uw gezinsleden op uw privéadres en die hebben dus ook vrij entree op de Koningsnacht.

Wilt u een nieuwe banier of verdere informatie, neem dan contact op met een van onze bestuursleden.